ترون چيست؟

دكوراسيون

ترون چيست؟

۱۸ بازديد

ارز ديجيتال ترون چيست؟ترون، يك پلتفرم ديجيتالي است كه از فناوري بلاك چين بهره مي‌برد و هدفش، به اشتراك‌گذاري محتواهاي مختلف به صورت رايگان است كه اغلب جنبه سرگرمي دارد. انتشار محتواها اغلب به صورت غيرمتمركز انجام مي‌شود كه از لحاظ امنيتي، يك تدبير درست و به‌جاست؛ چراكه با بهره‌برداري از پلتفرم Tron، يك سازنده و توليدكننده محتوا نيازي به فروشگاه‌ و ماركتي مثل گوگل پلي، اپل‌ استور، يوتيوب و … ندارد چون او خيلي راحت و به صورت مستقيم با كاربران ارتباط مي‌گيرد و مي‌تواند محتواهايش را به صورت مستقيم به آنها بفروشد تا در اين معامله، سودي عايد ماركت‌هاي فوق‌الذكر نشود. Tron رسما اكوسيستمي را ايجاد كرده كه در آن كاربران مي‌توانند سود خالص دريافت كنند و چه چيزي بهتر از يك تبادل امن و صد البته مقرون به صرفه؟
هدف ترون چيست؟Tron اولين و مهمترين هدفي كه دارد در حذف واسط‌هايي در حوزه سرگرمي است كه به نوعي سود خود را از اتصال مشتري به سازنده محتوا دريافت مي‌كند. اين واسطه‌ها كه كم هم نيستند، اكوسيستم بسيار قدرتمندي ايجاد كرده‌اند كه ميليون‌ها دلار درآمدزايي كرده‌اند و عده‌ زيادي نيروي انساني در اين شركت‌هاي «واسطه» مشغول به كار هستند.
اين‌كه آيا واقعا Tron به نفع اقتصاد مردم كره زمين قدم برداشته يا خير، مقاله‌اي تحليلي در حوزه اقتصاد مي‌طلبد اما در نگاه اول، هدف ترون چيز چندان بدي نيست كه خريدار بدون حضور يك عامل واسطه، به فروشنده‌ي يك نوع خدمت يا محصول، ارتباط پيدا كند. فروشنده نيز سود خالص زحماتش را دريافت مي‌كند. ترون در اين راستا، سرويس‌هايي مثل بيت‌تورنت، كوپن پلي و استيميت را خريداري كرده تا دست‌يابي به اين هدف چندان دور از ذهن و غيرممكن به نظر نرسد. در حال حاضر شبكه ترون ارزش ۱ تريليون دلاري را در دنيا دارد. با توجه به عمر بسيار كم اين نوع رمزارز ديجيتالي، جالب است كه ترون، اسم و رسمي به راه انداخته و در مقياس جهاني با بيت كوين و اتريوم مقايسه مي‌شود.
جاستين سان؛ مخترع ارز ديجيتال Tronتصويري از آقاي جاستين سان خالق ارز ديجيتال ترونتصويري از آقاي جاستين سان خالق ارز ديجيتال ترونجاستين سان (Justin Sun) به عنوان مخترع ترون شناخته مي‌شود. جاستين سان، يك كارآفرين حوزه فناوري اهل كشور چين است كه توانسته پلتفرم جديدي را خلق كند. او در حال حاضر مديرعامل BitTorrent و در گذشته، مدير عامل نرم‌افزار سوشال Peiwo بوده است. جاستين سان، درست زماني كه ۲۶ سال سن داشت توسط جك ما، سرپرست برند علي بابا انتخاب شد تا در دانشگاه Hupan به تحصيل بپردازد. او پله‌هاي ترقي را يكي پس از ديگري طي كرد. در سال ۲۰۱۵ در شبكه ملي كشور چين (CNTV) از او به عنوان يك كارآفرين نمونه ياد كردند و همچنين رسانه فوربز نام جاستين سان را در ليست كارآفرينان زير ۳۰ سال كشور چين منتشر كرد. در حال حاضر جاستين سان، به عنوان يك كارآفرينِ نابغه‌ي جوان در همه جا شناخته مي‌شود.
جاستين سان در سپتامبر سال ۲۰۱۷ ميلادي موفق شد ترون را تاسيس كند. در همان ابتداي كار، ارز ترون براي مدتي روي بلاك چين اتريوم آپلود شد و در نهايت با راه‌اندازي يك زيرساخت منحصربه‌فرد، Tron به صورت مستقل روي شبكه اصلي خود قرار گرفت. اين اتفاق در روز ۲۵ ژوئن سال ۲۰۱۸ ميلادي انجام شد و كارشناسان از اين روز مهم، به عنوان روز استقلال ترون ياد مي‌كنند.
رشد سرسام‌آور Tron باعث تعجب و حيرت كارشناسان شد؛ چراكه در سه ماهه دوم سال ۲۰۱۹ ارز ديجيتال ترون موفق شد كاري را كه بيت كوين در مدت ۱۰ سال به انجام رساند را تنها در عرض ۳۱۹ روز انجام دهد و آن هم چيزي نيست جز شكست ركورد تعداد تراكنش‌هاي بيت‌ كوين! عرضه واحدهاي ترون در سال ۲۰۱۹ آغاز شد و اين شبكه موفق شد سرمايه اوليه‌اي معادل ۷۰ ميليون دلار را جذب كند. اين عرضه‌ بسيار موفق باعث شد تا قيمت هر واحد TRX برابر با ۰.۰۰۱۹ دلار باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.